Majora Ilića 74, 14000 Valjevo
+38162 204 504 +381143150290
info@inpark.rs
Book Now
Restoran & Pizzeria Zdravljak
Home > Restoran & Pizzeria Zdravljak

RESTORAN ZDRAVLJAK raspolaže sa 70 mesta.  Šef kuhinje čuvenih evropskih hotela posebno je kreirao meni za IN PARK Villu praveći miks domaće i italijanske kuhinje u skladu sa najnovijim trendovima kreiranja menija u svetu.  Jela se spremaju po posebnim recepturama i standardima sa ciljem da probudi sva čula i nijednog gosta ne ostavi ravnodušnim.

PIZZERIA ZDRAVLJAK Ponosni smo na svako jelo koje izađe iz naše kuhinje. Strast i entuzijazam naših pizza majstora osnov su svakog našeg recepta. Svojim enterijerom Zdravljak Pizzeria nikoga ne ostavlja ravnodušnim pa je tako vremenom postala omiljeno mesto za susrete i razgovore uz neponovljive ukuse najpopularnijeg jela današnjice – pizze.

SPECIJALITETI SVETSKIH KUHINJA Od najkvalitetnijih i uvek svežih namirnica, po receptima svetskih kuhinja pripemamo najukusnija jela pažljivo i sa ljubavlju servirana za svakog gosta. Moderan, topao i nenametljiv enterijer restorana kog okružuje priroda učiniće da svaki ručak protekne u ugodnoj atmosferi uz neizostavne visoke standarde usluge.