Majora Ilića 74, 14000 Valjevo
+38162 204 504 +381143150290
info@inpark.rs
Book Now
O nama

IN PARK VILLA  je novi objekat za smeštaj gostiju, organizaciju sastanaka i proslava,  locirana u samom srcu parka Pecina u Valjevu. Predstavlja spoj moderne arhitekture, topline i komfora a usluga je koncipirana na način da prevaziđe zahteve najsofisticiranijih gostiju, kombinujući dostignuća najnovije tehnologije u cilju lakoće završavanja njihovih poslovnih obaveza a sa druge strane nudeći mir i oazu za opuštanje kao i brigu o zdravom životu.

Sam izgled objekta nikoga neće ostaviti ravnodušnim.  Bele fasadne površine su razbijene velikim staklenim površinama kako bi u unutrašnjosti objekta bilo što više svetla a ujedno i da bi posetioci uživali u pogledu na park Pećina. 

Perfektna usluga je nas neprikosnoveni imperativ  pa smo za vas pripremili najkompletniji paket dostupnih dodatnih opcija:  Sobe u zoni za nepušače, dodatni jastuci na zahtev, antialergijski jastuci na zahtev kontinentalni doručak, dodatne opcije organske hrane na zahtev,  WiFi besplatan u celom hotelu, vešeraj, minibar u svim sobama, fen u svim sobama, telefon u svim sobama, touch panele na ulaznim vratima, velike  LCD televizore, digitalna kontrola temperature individualno za svaku sobu, sef u svim sobama, uveličavajuće ogledalo,. pegla i daska za peglanje dostupna na zahtev, dodatna sredstva za higijenu u kupatilu.